MENU (3,20€)

 

            Pondelok  2.03.2015

     Polievka:   Paradajková  s cestovinou, Vývar s rezancami

                1.    200g Mäsová pochúťka v zemiakovej placke posypaná syrom (* 1,3,7)

          2.    150g  Talianský kurací rezeň ( paradajka, mozzarella ) ½ ryža, ½ zemiakové hranolky (* 7)

          3.    300g  Zeleninový fitnes šalát s kuracím mäsom a parmezánom (*7)

          4.    300g  Hrachový prívarok s údeným mäsom (*1,7)

 

        Utorok   3.03.2015

      Polievka: Fazuľová s údeným mäsom , Vývar s rezancami / pečeňové halušky

1.       150g Bravčové medailónky s anglickou slaninou opekané zemiaky

2.       200g Kurací perkelt na paprike s domácimi maslovými haluškami, kyslé uhorky (* 1,3,7)

3.       150g Maďarský bravčový guľáš knedľa (*1,3,7)

4.       300g Cestoviny penne Quatro – Formaggi (4 druhy syra) (*1,3,7)

 

        Streda      4.03.2015

Polievka: Frankfurtská , Vývar s rezancami

1.       150g Vyprážaný kurací rezeň plnený nivou varené zemiaky (*1,3,7)

2.       150g Bravčový steak s volským okom a anglickou zeleninou opekané zemiaky

3.       150g Segedínsky guľáš z bravčového stehna so smotanou knedľa (*1,3,7)

4.       300g Liptovské pirohy so smotanovo bryndzovou polevou (*1,3,7)

        

Štvrtok       5.03.2015

     Polievka: Ratatouille, Vývar s rezancami

1.     120g Kuracie soté v syrovej omáčke (kukurica) ryža (*7)

2.     160g Plnený Bačov rezeň cestíčku gazdovské zemiačiky so slaninkou a cibuľkou (*1,3,7)

3.     150g Mäsové guľe v paradajkovej omáčke knedla / varené zemiaky (*1,3,7)

4.      300g Strapačky s kyslou kapustou a slaninkou (*1,3,7)

 

 

Piatok   6.03.2015

    Polievka: Šampiňónová krémová, Vývar s rezancami

1.       150g  Vyprážaný kurací rezeň Gordon Blue zemiaková kaša (*1,3,7)

2.       150g  Černohorský rezeň  zemiakové hranolky (*1,3,7)

3.       300g  Salámová pizza (saláma, syr, kukurica, šampiňóny ) (*1,3,7)

4.       150g Vyprážané šampiňóny plnené praženičkou a syrom varené zemiaky T.O (*1,3,7)